söndag 8 november 2009

Anders vann Kalmar DHR´s Gäddfisketävling!

Det är med stolthet att kan visa upp en bild på Anders, han och tusentals andra från DHR ställde upp i det lite ruggiga vädret och genomförde en 4 timmar lång fisketävling som var inriktad efter gädda. DHR ( Dem handikappades riksförening) anordnar denna fisketävling för alla med et handikapp (lyte och men, blind, döv, bara ett ben, inga armar, talproblem, alla kan vara med!
Anders som hade Bengt som kapten under dagen, tyckte det var roligt att stå i fören på Bengt´s nya Kräsent med en 4 meter lång blindkäpp och veva. Inte en ända gång körde dem på något grund eller upp på land.
Stort tack Bengt för att du ställde upp för Anders med båt och all hjälp, jag är mycket imponerad av dig. Jag är än mer imponerad av Anders, han är svagsynt och visste efter fångsten av hans första gädda någonsin, inte vad som var vad och än en gång kom Bengt till hans hjälp.
- Vilken är fisken Bengt? - Har jag en, det rör sig!

Strålande bild av ren och skär fiskarglädje, va inspirerad jag blir av att se detta! Stort grattis Anders till både fångsten och vinsten i fisketävlingen! Jag tror att vi får se upp med denna kille i framtiden, han har dem rätta takterna bland spösvängerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.