lördag 12 december 2009

Snart får Bengt gäster!

Lilla fina Mickey Mouse och hans familj har blivit hemlösa nu inför julen 2009 och jag var tvungen att hjälpa honom. Ett litet tips i nöden så att säga och han fick Bengt´s adress samt en bild på faciliteterna i rucklet, han tog det direkt och nu ska dem flytta in, alla 220.000 familjemedlemmar! Det kommer att bli en fin jul detta året för Mickey och hans familj, hela 60 kvardratmeter, gott om sladdar, fönsterkarmar, tapeter och dem ska sova så guttit i den befintliga isoleringen, nya toaletter - det blir inte bättre än så här Mickey!
Skratta lagom Mr. Måre! Om tre dagar är dem över en miljon, efter att dem har lekt färdigt och då kommer hälften till ditt ruckel och bosätter sig, se till att dem får gott om mat och jag vill inte höra några fula svordommar eller könsord. Man ska hjälpa djuren som är i nöd och jag hoppas att ni båda två är sanna djurvänner!

2 kommentarer:

  1. Inget större problem att bli rädd över, med tanke på att dina kära möss kommer att sakna stanken(doften) av surkokt hampa blandat med diverse kryddor som finns i Nybrohemmet, så kommer dom med största sannolikhet att återvända mot 0481 området. En del av dessa små gnagare kanske tom. inte förstår det svenska språket(läs dialekten) här nere så dom lär återvända pga det. Glöm för tusan inte att Bängt har två folkilskna katter som gärna sätter tänderna i en råtta eller två ;-)

    SvaraRadera
  2. Men snälla Råger, vad är två kattskrällen mot detta gnagargäng, dem tar en eller två. Sen är det 219.998 håriga sattyg kvar! Inte ens golvytan räcker till dem, men va lugn, vi har mera på Kährs, sladdar kan Bengan handla på Bauerhauset!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.