lördag 19 december 2009

Dessa Rumpnissar, vad ska man säga..........

Råger och Bänkt är tidigt ute med sina julhälsningar i år, som synes har dem snö även i Trekånten och man tackar för hälsningen! Torka era små röda trynen grabbar!För er som inte känner dessa två eminenta rumpnissar, kan jag tala om att det är Råger som har skägg, Bänkt har inte kommit så långt i puperteten än, men det tar sig med tiden. Han är nog lite av en godisgris, är det inte en polkagriskäpp har har i handen?

4 kommentarer:

  1. Stilig bild :)
    Måste bara fråga (utanför inlägg) har du skrivit fler böcker än:
    "så fångar du storgäddan" ?
    Såg en del intressant i den om bland annat svallköttet mm när jag bläddrade genom den som jag haft många frågor om.

    SvaraRadera
  2. Nej jag har inte skrivit flera böcker, dock har jag skrivit Skuggor i skymningen som var tänkt som en bok om Karpfiske, men det blev aldrig av att den blev utgiven (för dyrt, men om jag hade flera förlag med mig kanske o s v) Jag hade med mig Vildmarksliv i Norge, Mosegård i Danmark och ville inte ha några royalties eller andra pengar. Jag ville bara skriva en karpbok och lära ut det jag kan, med Setterns förlag backade och utgången vet du. Man frågade mig sen efter ett par år om jag kunde skriva en bok om Braxenfiske, mitt svar blev ett högt och tydligt Kiss my Arse!

    SvaraRadera
  3. Synd.
    Du verkar ju vara duktig både med skrift & bild.
    Du är nog den på nätet som gett mest inspiration & nya vägar att se fisket på av alla sidor jag gått igenom.
    Helt underbar blogg i många avseenden & tror verkligen dina kunskaper skulle uppskattas även av framtidens generation fiskare, du är en stor man med mycke karisma.
    Keep going.

    SvaraRadera
  4. Huhu! Man tackar! Tänk om alla såg mig med dina ögon och förstod att jag besitter en del kundskap och INTE är den typen av person som man SÅ gärna vill ha mig till. Tack än en gång för dina fina ord, nu kommer julemannen till dig - Jag lovar! ;)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.