fredag 18 december 2009

Snart är det dags!

Kylan verkar hålla i sig året ut enligt Good old Pohlmans eminenta blogg som du hittar på http://www.klart.se/ För én gångs skuld har vi nu ett ställe var man kan få dem rätta uppgifterna och det verkar faktiskt stämma väldigt bra, det är en kille som kan sina saker!
Där hittar du allt inom vädret och det är för 10 dagar framåt, en sak är bra med sidan, man kan se barometerståndet, något som är värdefullt om man pimplar Abborre. Abborren är jo som bekant väldigt känslig mot lufttrycksförändringar och det märkar man under fisket. Det lär nog inte dröja innan fyra av dessa står utplacerade på lite strategiska ställen och man kan bara hoppas att det går bättre än förra vintern, var gäddan lyste med sin frånvara dem flesta dagarna man var på isarna.
Regnbågsfisket gick dock väldigt bra och även Abborrfisket, så det kanske är dags för lite bra gäddfiske på dem första hållbara isarna? Glöm aldrig era isduppar och meddela hemma vart ni är och även om ni flyttar till ett annat vatten, det är viktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.