onsdag 30 mars 2011

Wychwood Solace XL Carryall.

Letar du efter en ny carryall, som tar det mest och har det mesta, så behöver du inte leta längre, här är den! Wychwood har i alla tider levererad enormt fina grejor bland luggage, spöfodral och holdalls mm. Man var nog lite borta från markneden ett tag med lite annan kvalité, men nu är man definitivt tillbaka på banan igen och det med besked. Jag blev faktiskt väldigt imponerad och det ska till en hel del för jag blir det, man har jo sett ganska mycket grejor genom årens lopp.Wychwood Solace XL Carryall är 80 cm lång, 30 cm bredd och 30 cm hög, om siffrorna stämmer i beskrivningen. Jag har sett Bengts (den på bilderna) och det är något av det bästa jag har sett för 59 £ som den kostar i England, Metebolaget har den i Sverige och jag vet inte deras pris tyvärr.
Vadderad och justerbar axelrem, bärhantag med foam och hela överdelen är styv, så du kan ha det som bord eller avställningsplats för dina småsaker mm. Det finns både dragkedja och även två clips över dragkedjan, som bilden här viser.
Alla sidor i väskan är styva och det gör att, din väska inte fallar ihop, om du tömmar den, det finns 4 utanpåliggande fickor och dem två på fronten har meshpockets. Alla fickor är försedda med dragkedjor.
Wychwood Solace XL Carryall är en stor väska, som du kan använda som axelväska och även som Barrowbag, om du så önskar och det finns två bärhantag på varje sida. Axelremmen är avtagbar.
Färgen är Carpy eller Pikey Green och den är vattentät, här ser du det styva locket och foamhantaget som gör väskan väldigt skön att bära. Denna carryall finns i mindre storlekr och alla har en bas som är vattentät och väldigt slitstark mot grus, sten och annat vasst.

En väldigt fin väska till ett bra pris och jag skulle gärna skaffa mig en, men jag har annat som måste slitas först. Ta en titt på denna om du går i tankarna att skaffa dig en ny Carryall av större modell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.