tisdag 29 mars 2011

Venture Recovery Sling.

Engelska Venture Recovery Sling, är en weigh sling med 4 stycken flytkroppar på varje sida om hantaget, dessa gör att hela slingen flyter och håller fisken uppe från bottnen, under tiden den tar igen sig och du fixar till kamera.Ventures Recovery sling finns i två storlekar, Standard som är 100 x 50 cm och Extra large som är 120 x 60 cm och den sistnämnda, är perfekt för dina gäddor.
Här ses flytkropparna på ena sidan av bärremmen och du har ytterligare två kortare bärhantag i varje sida.
Dragkedja i båda sidorna och gott om Meshnet, som gör att genomströmningen av vatten, ger fisken friskt syre, under tiden den hålls i denna Weighsling.
Två kraftiga ringar som du hänger slingen i, när du väger fisken och det finns flera kardborrelåsningar, längs dem två aluminiumrören och fisken kan inte rymma ut.
Venture har tänkt till lite och monterad en lina med en säkerhetshake och en gängad tapp som passar i alla standardgängor, som finns på dem flesta banksticks.

Priset är dyrare än vanligt, standard kostar 35.99 £ och Extra large kostar 39.99 £. Kanske ett högt pris, men du får en gedigen weighsling med en massa bra features och lite lyx kostar och din firre mår bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.