lördag 19 mars 2011

Sville slog till igen!

Denna trevliga herre har god hand om damerna och framför allt dem med lite huld på kroppen eller vad sägs om detta mejlet som kom i dag under eftermiddagen? Hej Luis!

20110319 08:15 10200g 107cm 54cm

Ett litet flötmetespass med mr Biggus Dickus Tobbe.

15min efter sjösättning fick jag ett drömhugg, jag ger mig fan på att jag hörde när flötet stack (plopp).
I alla fall jag älskar de där snabba sticken när flötet bara slits ner. Tyvärr brukar det ju inte vara något större när detta inträffar.
Den här gången stämde allt. Det var tyvärr ingen av oss som trodde att det var en så stor gädda därav de miserabla bilderna.
Vi tog några snabba bilder o såg först vid vägning att detta var ju en drömtjej precis som jag vill ha dem runda och fina om magen.

Som vanligt redigerar du som du vill tycker du att detta inte håller för kvaliteten på din blogg så är det OK.

Mvh Sverker.
Här ändras inget, utan det kommer direkt från storfiskaren själv och man kan bara bugar och tacka för bilderna och önska Sville ett stort grattis än en gång. Keep up the good work och hälsar även till Tobbe här, kanske är det hans tur next time?

2 kommentarer:

  1. Jäklar vad fin den gäddan var.
    Hade själv en riktigt trevlig tur igår till Landsjön (Jönköping)

    Jag lyckades lura en gammal och smal gädda på hela 108 cm, men han/hon hade nog något problem för den vägde endast 6,52 kg :(

    Surt på vikten men gott med den längden. Annars brukar gäddorna vara riktigt fina i Landsjön, och många stora tas det där.

    Ha det gott Luis!

    SvaraRadera
  2. Jag såg din gädda på din blogg Christian, jag tror att det rör sig om en returfisk, en fisk som har levt sitt liv och varit stor, men nu är på väg att tyna bort. That´s life in Nature. Ha det gott du med och skitfiske till alla goa gubbar på din blogg// Luis

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.