fredag 15 januari 2010

En hälsning från Skalle - Kalle till Bänkt - Sänkt!

Jag skulle ha slutad jobbet 22.30 jo - jo, den blev 01.30 innan jag var hemma! Vid 03.00 kom grabben och mådde python, så det var bara att hålla sig uppe. Jag fördrev tiden med att skriva en liten Gräskarpsartikel som du kan läsa på karpbloggen.
Man ska inte komma med ursäkter och klaga över att man inte har sovit, jag tar ändå mer fisk än Bengt idag sovandes på isen! Jag råkade slinta med ena fingret och hamnade på Bengans blogg: carp500! Den borde heta fisk000 eller? Jag kanske ska döpa om min blogg här till Rainbow125 efter dagens dragninger i mitt pimpelspö? Kalle har fattat helt rätt, den saken är klar och det är bara att instämma i hans hälsning. Bengt och The one and only ska fiska av fyra platser under dagen och jag kommer att behöva hjälp med två saker, dels bärhjälp och dels en hemtransport. Jag tror inte att Bengt vill ha in mig i sin automobil efter att jag har fäktat färdigt med mitt pimpelspö?
Jag har med mig en extra ryggsäck i dag med näsdukar till Bengt, så han kan torka kinderna, lite Valium finns också nerpackad, Treo för skallervärk samt en lugnande spruta. Vi har allt vi behöver för en fin dag på isen - Hur tar man hand om en kolaps?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.