söndag 23 maj 2010

Kustöring och Gädda på bröd!

Min gode vän Conny fortsätter att plocka sig en och annan silvrig öring längs kusten, det går fortfarande bra, men den sakta stigande vattentemperaturen kommer nog att se till att dem går ut från kustbandet. En fin 2 kilos fisk som nappade på detta prickiga drag och den gav en väldig spetakulär fight med 7 - 8 höga hopp, nästa år ska jag med och se hur man hanterar detta fisket, man kanske är fullständigt oduglig?
I dessa såkalade badkar smyger Havsöringen runt och jagar små glin och tångräkor, detta är kanske inte det bästa vädret, men fin miljö är det och med lite peptalk över en kopp kaffe och en fimp, så ska jag nog lyckas med detta fiske.

Jag hade en bra dag under karpfisket i dag och två gånger klev det på en mindre gäddsnipa som tog min brödbit som var avsett för karpen.


Dom hugger besinningslöst efter småfisken som samlas runt brödbiten och brödet hänger med av bara farten. Jag hade även en större Abborre som jagade ifatt mitt bröd under invevningen, men det var som jag skrev på karpbloggen en dag att minnas.
Vi fick vår bronsmedalj och det var bra för grabbarna i Tre kronor, vi var värda mer än det, men man kan inte få allt, fast en ny coach önska av många efter fadäsen igår mot Tjeckien.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.