lördag 22 maj 2010

Bengt fick hjärnsläpp och katastrofen var ett faktum!

Nej för fan, denna gång gäller det inte Bengt i Trekånten, han fick hjärnsläpp för länge sedan och är ute och stalker karp. Den Bengt, jag menar är Bengt - Åke Gustavsson och nu tror jag ni vet vem jag menar.
Hur fan kan man ta time out med 15 sekunder kvar av en så viktig hockeymatch? Tjeckien var heta som kokplattor och hade legat på med press under minst 8 - 9 minuter och hade tekning i svensk zon och människan tar time out!
Snacka om att ge motstånerna syre och tid att prata ihop sig och resultatet blev därefter. 2 - 2 med 7,5 sekunder kvar och vi förlorade en silvermedalj! Hur fan tänkte du Bengt? Tänkte du överhuvudtaget?
Nu står vi där, med en förmodlig match om bronset mot ett formstarkt Tyskland som har hela läktaren med sig, ett Tyskland som just när detta skrivs leder med 1 - o mot Ryska björnen! Din avgång kan inte komma mera läglig Gustavsson!Och det finns mera skit att skriva om i detta inlägg, jag fick denna bild av en polare som hade varit vid Emån och tittat lite. En obeskrivlig stank kom emot honom och han hittade denna 7 - 8 kilos gädda upphängd i ett träd.
Troligen hade en fettfenafiskare "glömt" den där, så jävla onödigt att mörda en fisk för att den är i "fel" vatten enligt vissa såkallade sportfiskare. Det är lätt att förstå varför gäddan går tillbaka i många vattendrag och jag ser ingen ände på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.