onsdag 31 mars 2010

Missad madamm och coola handdukar!

Jag pratade med den där i Trekånten, han hade varit i kontakt med en större madamm i helgen, det gick trögt i början för Bengt, men han lade in en stöt som hon reagerade på. Sakta gick hon iväg svängandes med rumpan och när Bengt satte sina klor i henne, gick hon under något fast föremål och slet sig loss från honom (det skulle jag också ha gjord)
Hon hade litet ansikte, inget hår på huvudet, stora tänder, slank kroppsbyggnad och troligen gravid, hon var ifört gröngula kläder med lite vit på magen. Bengt var ledsen, han var så nära den stora kärleken i söndags, men hon trosar vidare och är fortfarande ledig. Nu undrar man om hon vill ha en sleten 50 taggare?Jag har varit i grabbens betesbox och rent ut sagt stulit lite Droppen spinnare till fångst av småabborrar i helgen och det kan nog bli en gädda på dem också. Detta med att "låna" av honom kan vara farligt! Tänk den fredagen man kommer hem i tron att man ska åka och sätta sig över helgen vid ett vatten och han har "lånad" min utrustning! Jag skulle nog dö tror jag...........?
Jag har pratad med en del Havsöringsfiskare och en av dem skickade mig detta drag med namnet Ismo Salsa 20 gram i grön/silver. Det är mångas favorit för Havsöring från kusten både i Danmark och här i landet. Mycket möjligt, jag har ingen aning om detta drag, annat än att det är välgjord och har en rasselkula inbyggt. Men vem tillverkar dem, det ska vara en svensk eller en finsk tillverkare?

Bland Prologic´s range av luggage hittade jag denna lilla kamera väska som klarar en vanlig systemkamera och ett extra batteri. Den ska vara vattentät, men det finns ett svart överdrag i väskan och det gör mig lite tveksam till tätheten mot det blöta. Vadderingen är bra, men den kunde ha gjords lite bättre och väskan kunde ha varit någon centimeter bredare, bra rem och låsning och du kan montera den i ditt bälte med en kardborrelåsning.


Jag har använd denna lina nu i snart 3 år utan några negativa anmärkningar. 1200 meters spolar som täcker 3 stycken big pit rullar eller 6 stycken vanliga rullar för gäddmetet. Linans färg är brun och passar bra in på bottnen, linan är siliconbehandlad och kastar otroligt bra och den är relativt stum. Jag har använd den till spinnfiske, flötmete, bottenmete, karpmete och stalking och den börjar faktiskt bli en av mina favoritlinor. Finns i 10 - 12 - 15 och 18 lb styrka.



BFT Towel. Jag hittade den hos Fager på sportfiskecenter i Kalmar, det såg ut som en liten grön snusburk, men det skulle bli en handduk lovade han mig. Va fan 29 spänn är väl inget Fager och Trumman ska jo också leva, så väl hemma åkte den i köksslasken och vips blev det en fin handduk som är 30 x 60 cm. Jag känner mig så satans cool nu, hoppas bara att den där i Trekånten inte har en likadan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.