lördag 18 december 2010

Allahända djävulskap och sen Fager!

Det ska bli en pimpelrunda i dag, men innan dess måste jag bara få lätta mitt gamla hjärta och berätta om gårdagens satyg som förföjde mig hela dagen. Det började med att en stor del av mina Mört hade dött och troligen beror detta på att en del av dem var nätfångade och dem skador dem hade pådragit sig under fångsten. Så dessa lik hamnade i frysen under en del svordomar.
Sen skulle vi till Kalmar senare under dagen, var dottern skulle på KM i 4 simgrenar och det såg jag fram emot, min armbåge värkar nått grymt och troligen är det en inflammation på grund av överansträngning som snöskottningen och jobbet har åtstadkommit. På tal om snö, så släppte han däruppe ner 12 cm igen under gårdagen och det skulle forslas bort på nått sätt. Huset skulle städas och man var allmänt stressad.
Under en kopp kaffe ringde jag Fager i Kalmar och kollade läget och sade att jag skulle till Kalmar under eftermiddagen och att vi skulle till simhallen. Direkt började hela personalen att mobba mig, lite kring att jag skulle simma 300 meter fjärillsim och lite annat. Den rödhåriga garvade och praktikanten låg på golvet och kved av skratt. Jag kan bara säga att slynan Bengt är en söndagsskolpojk jämte dessa Bad Moth..f....rs!Mitt i all stressen skulle maten göras klar, så det bara var att värma, när vi kom hem på kvällen. Kasslarna gick det bra med och likaså med potatisgratängen från ICA, trodde jag! Jag följde tipset för tillagningen: Värm ugnen till 225 grader, häll skiten i en bomb och ugnsäker form och ställ in det hela i ugnen i 30 - 35 minuter och sen skulle det vara klart!
Det är mycket möjligt att det skulle vara klart, jag fattar dock inte vad som hände med dammsugaren! Det låt ungefär som när man kör en oljetom bil i 200 och hela skiten skär ihop! Well, well det går flera tåg eller med andra ord, det finns flera dammsugare och man får väl ta en runda till ÖoB och hälsa på den Röde och se vad han har hemma i dammsugarväg.

Det blev väldigt tyst i butiken, när jag pressade min kropp genom dörrhålet och Fager fick nästan ett blekt uttryck i trynet. Min blick gjorde att alla fyra kunder försvann, två av dem med grejorna utan att betala. Slit grejorna med hälsan mina vänner, nu ska jag döda! Gubben och praktikanten hade redan lämnad butiken ett par timmar tidigare i ren skräck och Rödluvan stod nu styv av rädsla bakom disken.
Svetten rann på hans fräckniga tryne och jag tyckte faktiskt synd om honom, det lilla pyret, samtidigt som orden, min mamma lärde mig, kröp fram: slå aldrig på folk som har glasögon, mindreåriga, klena eller rödhåriga och Fager tillhör just denna kategori! - Vilket spö köpte slynan i Trekånten skrek jag! - Detta stammade Rödluvan och gav mig något pimpelspö i tjejfärg. Jag bröt ihop av skratt, men klämde ändå fram, att jag ska ta två stycken. Jag fiskar in mig på dessa under dagen och i morgon, är det gonatt för Bengt!
- Önskar herrn något annat, frågade fanskapet från sin skyddande disk. - Jag ska titta lite själv, svarade jag och medans jag tittade runt i härvan av grejor, började det en konversion mellan min fru och ja, ni vet nog vem. - Köper du begagnade grejor? - Nej, men vi ska börja med det svarade skräcködlan bakom disken. - Jag har en hel del grejor hemma i källaren sade min kärring. - Jag betalar max 500 kronor per spö och max 300 kronor per rulle!
- Jag tog mina grejor och gick, nu räckte det! Kärringen fick betala! Hellre det än att få 10 år för en klämskada av en rödlätt bitch!
Klubbmästerskapet gick bra för dottern, som tog 2 personbästa och tangerade två andra tider, samt kom tvåa för 13 - åringer. Lite Fast Food på MCD och snart var vi hemma. Jag hann fanimej inte in för dörren förrän en viss person ringde och undrade om hur det gick med mina 300 meter Butterfly och sen hade han mage och fråga om jag hade heldräkt eller bara tightsittande Speedobyxor.
Det finns numera skottpengar på denna person, fast bäst vore om man fick honom levande! Tror ni verkligen att dagen skulle sluta med detta? Glöm det! På min blogg här fanns det flera roliga kommentarar om att jag var eller är under foten och "Pastejen" kan få det hett om öronen i dag på Rismåla göl. : ) Sen ska vi inte bara snacka om hur det kommer att gå på söndag, när storslynan från hålan mellan Kalmar och Nybro kommer, du gode tid, vilken överkörning den grabbhalva ska få och han får välja om det ska ske med eller utan Anka. Håll fast i nya skryllan Bengt, det kommer att gå undan! Fager! Ge mig inte honom! ; = )))


4 kommentarer:

  1. Du var visst inte så morgonpigg, men du kunde ju låna mina hål ;-)

    SvaraRadera
  2. Nej, jag blev inte ett piss sugen när jag såg vädret! Jag provade dina hål, men det var rensade för eventuell fisk. Jag tappade en Regnbåge som du vet nere vid Trekantsbryggan och sen fick jag en Mört på räka och det var allt. Har du kontaktad Jösse och satt dig på väntalistan för karpdårar än? Ha det bättre! // Luis

    SvaraRadera
  3. Bra Per! Kan du mejla mig ditt telefonnummer? Så kan vi språka lite kring lite ismete du vet vart.

    SvaraRadera