söndag 25 april 2010

HV, röjardag, korv, rod-lock och hittade beten.

Vi hade en röjardag vid Rismåla göl i går på förmiddagen, ett litet vatten med karp, regnbågsöring, öring och en del stora gäddor. Som vanligt kom det inte det antalet man önskade sig och vi var 6 man som utförde det planerade arbetet. HV´s SM - Guld har börjat sjunka in, vilken prestation att vinna elitserien och sedan guldet, sen så sanslöst jämt det var mellan lagen som även var etta och tvåa i serien. Ahh, jag bara myser!
2 burkar Bullens Pilsnerkorv med 40 korvar i varje gled ner med lite gott tillbehör som rostad lök, räksallad, senap, ketchup och bröd och dricka. Endast 7 korvar gick till Räven, så 73 korvar på 6 man är en liten indikation på aptiten vi har efter hårt arbete.

Vi rensade alla snags, grenar, skräp och träd i gölen och det blev väldigt fint inför vårt fish - in som går av stapeln mellan den 7 - 9 maj. Ett roligt jippo som jag gärna ta hem ett pris från.


Lite leksajer till grabben hittades och med lite nya ringer och krokar blir dem som nya. Hi - Lo wobblaren kan fiskas på ytan utan sked och den funkar som en Popper.Vill du att dina spön ska sitta fast oavsett väder och vind, så ska du köpa dessa Fox Rod Locks. Spöna sitter fast i klämman och släpper inte förän du lyftar spöet, jag har dessa både till gädda och för snagfiske efter karp. Dem är dyra och dem är bäst för priset.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar