tisdag 13 mars 2012

Helt otroligt!

Vilket väder som råder över Smålandia dessa dagar, 2 siffriga plusgrader och det mesta öppnar sig snabbt och det känns verkligen att våren, är här för att stanna och sen gå över i sommaren.

Jag hinner inte med så mycket inlägg i dag, men ska dock hinna med två bilder, som verkligen beskriver att våren är här och likaså den goda värmen, som så många av oss saknar.
I England har det varit vår ett tag och man fick ett nytt rekord på Färna från River Lea, en fisk på hela 4,2 kilo! Vilket monster till Färna, det hade varit något att få uppleva.

Vi har stor Färna i Sverige och vi ligger rekordmässigt ca 5 hekto back på denna fisk och jag tror att ett vatten, som till exempel Emån kan hysa en eller kanske två Färnor av denna kaliber, kanske kommer det en sådan magnifik fisk i april eller blir det från Svartån?
Att våren har kommit till mina trakter, det bevisar denna bild på Slynan och Sville, som under ett gäddpass, slopade båten och drog ut på ett mysigt äventyr.

Med pilsner och gott om mat i frysbagen, så klara dessa två gestalter sig ner till mynningen och där står kustbevakningen klara med böter och utryckningsavgifter och den vackra Anna står beredd med ett par saftiga örfilar. Oh my God it´s Springtime!

2 kommentarer:

  1. Man kan inte göra någonting utan att du är där med kameran... All kärlek är vacker.

    SvaraRadera
  2. Min egentliga namn Sville är Luis Paparatzzi, men det ska vi inte tala om för andra...... Ha det min vän och dra på något stort nu, så vi får se dig på bloggen.

    SvaraRadera