söndag 20 september 2009

A good line, some sunk floats and some very nice English Pikefishermen with big fish!Daiwas sensor har varit min favoritlina i många år, den är billig, slitstark och nötningstålig, med andra ord den har allt för gäddmetaren och den är populär bland många. Finns på bulkspolar och priset i England är under 100 - lappen och den finns i Brown och clear.
Fox Predator Sunk floats är mycket bra för dina sunken pater noster tackel och dessa två storlekar är dem jag använder mest i mitt fiske. Trä din lina genom och knut fast ett beteslås med lekande och dra fast beteslåset i den lilla gummibiten och koppla på ditt tackel.
När du har kastat ut detta tackel ska du strama upp din lina mot bluet och sedan matar du ut lina tills flötet står upp i vattnet, det märkar du genom att din lina slaknar och nu ska du se till att du har en stram lina mellan flötet och din drop - of indikator.
Bild 3 visar Graham Slater med en fin Drainpike, en fisk som fångades i ett dike. Små smala diken som syns bakom honom kan och vill hysa så här stora fiskar om det bara finns mat för dem!
Bild 4 och 5. 2 stora megagäddor som Nick landade i River Kennet med en veckas mellanrum och bara 300 meter mellan fångstplatserna, den nedre väger 38 lb och den översta fångades en en djuphåla efter 3 veckors mäskning med 2 - 3 spann med fiskbitar per vecka och jag tycker att det syns! Mycket fetare gäddor än dessa, blir dem nog inte!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar