onsdag 18 december 2013

Tips för oljor och flavours som fungerar för dina deadbaits.

Det råder lite oljehysteri sen mitt senaste inlägg och lite Texasstyk är det över detta. Jag hinner inte blogga så värst länge i dag, men jag tar med här lite tips på diverse oljor och dofter, som fungera väldigt bra i dina deadbaits.
Mainlines Neutral Hookbait Enhancement system, en sådan flaska köper du, den innehåller 175 ml neutral dipp och ...
...sen köper du antingen en 60 ml flaska av Mainlines Mediterainine Shelfish eller Salmon and Shrimp och häller alla 60 ml ner i Enhancern och skakar om och du får två av dem bästa flavours för gädda, jag kan tipsa dig om. Makalöst effektiva i alla vatten!
Rena oljor kan du köpa från Nutrabaits, som finns i Sverige och här rekommendera jag dessa: Pure Salmon Oil, Cod liver Oil och Fishfeed Oil. Dessa kommer i 500 ml flaskor ...
... men vi ska inte glömma den bästa av Nutrabaits oljor, nämligen denna Winterised Pilchard Oil eller vad sägs om 33 takes på en dag! Du hittar alla Nutrabaits oljor på Sportfiskegiganten, annars får dem ta hem dem by demand!
Mr. Lee Jackson tog fram The mighty Ming Oil för sitt karpfiske, men denna olja har även visat sig vara en super olja för gäddor. Den kommer i 100 ml flaskor och du hittar den hos Tacklebox i Kent, England.
Eddie Turner (E.T Tackle) bara namnet dofter gädda och han har en fin range av doftmedel för gäddor, bland annat dessa: Smelt, Oily Sardine och Freshwater eel.
Mick Brown (The Duke) tog fram dessa genom sitt arbete med engelska betesfirman Dynamite och dem fungera också väldigt bra. Jag vet dock inte om dessa finns kvar på marknaden, men sök och köp dem om du hittar dem, det ska finnas en röd variant också med namnet Bloody någonting?

Dessa penslas på betesfisken, alla andra oljor och dofter injekserar du med en Syringe och 1 - 2 ml per betesfisk räcker gott och väl för en dags fiske, fast ditt bete brukar inte ligga kvar så länge! Leta. köp och lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar