fredag 6 december 2013

Fyra heta tips!

Julen står för dörren och har du inte önskelista för klapparna klar, så kommer här fyra klappar, som du kan tillföra önskelistan! Eller varför inte skämma bort dig själv lite, du behöver det efter ett långt års slit!

Passa på nu var Metebolaget har en kampajn och ta även en titt bland dem olika teman, som du hittar på sajten, massor av tips och grejer till verkligen bra priser.
Wychwood Agitatorspöna har fått en upplyftning, inte för att det behövdes, men nu kommer dem i Multilayer versionen MTL och dem kommer till metebolaget fredagen den 13 december.

Dessa spö finns i 10 fot och 2.75 lb - 10,6 fot och hela 3,5 lb för dem riktigt stora gäddmadamerna, som ska pumpas upp från djupbrantarna och i 12 fot med 3,0 lb, se till att du får dina hem innan jul!
För er som vill meta gädda från land, så är Wychwoods Signature larm pålitliga, stryktåliga och väldigt batterisnåla larm som endast nu koster 199 kronor hos metebolaget, det blir inte bättre eller billigare!
Vi ska alla sitta bra och bekvämt under fiskets gång, antingen det är i båten eller på land bakom gäddspöna. Wychwoods Signature Chair säljs nu för endast 349 kronor! Sitt bra och bekvämt, vårda din rygg, många behöver den!
Wychwoods Solace Rucksack i 70 liters modellen tar alla dina saker till fiskeplatsen på ett bra, torrt och bekvämt sätt. Metebolaget säljer den för 699 kronor och du  ...
... får med en Wychwood Solace 5 - Rod Quiver till dina färdigtacklade spö på köpet, som tar dina banksticks, shelter, håven mm. Har du råd att stå utan detta enormt fina erbjudande?

Det är storm över Sverige, det är en mörk tid, julen stundar snart, skäm bort dig lite, det behöver du! Titta in på www.metebolaget.se och ta del av dessa fina erbjudanden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar