tisdag 1 januari 2013

Welcome Back!

Hur är det med håret idag? Hade du en trevlig kväll? Kåken står kvar? Bra, det låter som en fin nyårsafton för mig. Själv var det lugnt, huliganerna var på andra ställen och tanten och fixade lite gott käk och kvällen förflöt ganska lugnt.

Mitt hår? Det lilla som finns kvar, har det utmärkt, inte en droppe sprit, utan Ramlösa, så I feel good och resten av familjen likaså. 

Jaha gott folk, nytt år och nya möjligheter, man smider lite planer inför nya säsongen, men jag sätter inga stora mål, men det ska bli mer gäddfiske i år och ett nytt vatten ska provas och bara det tar tid, men det är samtidigt väldigt spännande och man får se hur man lyckas.
Längst ner i landet, är det ganska snart helt isfritt, här i mina trakter går det inte längre att ta sig ut på isen, jo kanske på något ställen, men det blir svårt senare på dagen, när man vill i land och hem.

Jag tog en rövare och var ute ett par timmar igår och det var samma visa inte ett sniff, jag kom ut på isen, men fick leta för att komma i land. Ta detta som en varning!

Det milda vädret med regn och hårda vindar tär hårt på isarna och det går fort, tittar man på väderutsikterna, så lovar man mild väder under hela denna och nästa vecka också och då håller inga isar i min region.
Jag ser egentligen fram emot öppet vatten och att få sitta bakom några spö igen, kaffet i hand och så kommer första bleepet, indikatorn droppar ett par centimeter och sen dras den upp, ramlar av linan och ..... visst är det härligt ... spännande ... för du vet aldrig riktigt vilken storlek, som tuggar i andra änden - God fortsättning på nya året!

1 kommentar:

  1. Hej Louis

    Du er ikke den eneste der glæder dig til at komme ud - heroppe i Umeå er der is længe endnu:-( Forbereder dog en hel del til næste sæsong og har også smidt 2,5 kg strømming i fryseren :-) Og så takker jeg også personer som dig for at have inspireret mig til deadbait-mede (og matt hayes) :-) Dog tager jeg altid en Gedde hjem og spiser den men som du sikker kan forstå fra en lystfisker til en anden - aldrig de rigtig store naturligvis og aldrig mere end hvad man kan sluge i et måltid for sund fornuft er det som gælder :-)

    SvaraRadera