lördag 9 mars 2013

JRC Roamer X - Lite 50 " landing net.

Söker du en stor delbar håv för ditt gäddfiske, som du både kan använda vid land - och båtfiske, så har du kommit rätt, just här och nu!

Håven är på 50 tum, vilket gör att armarna är 127 cm och det gånger tre, så kan du själv räkna ut storleken. Nätet är lagom djupt, fishfriendly och i en snygg grön färg och det finns extra nät att beställa.
Denna håv har ett skaft på 185 cm och den kommer i en bra och vattentät, så kallad stink bag som, förhindrar att du får väta och fiskslem i bilen eller i din Holdall.
Just denna håv passar så otroligt bra för både land - och båtfisket, genom delningen i skaftet och för båtfisket, kan du lämna det långa skaftet hemma och använda dig av den korta biten som handtag.
I spriderblocket finns en skåre för en stor Betalight, vilken underlätter landningen av fisken i mörkret. Denna håv klarar stora gäddor, karpar, gräskarpar, ål och mindre malar.
Bra X - wrap gummi ger bra grepp i det bakre handtaget, ett måste under fiske i kyligt väder eller med slemmiga händer!
Som alla JRC produkter, så har man JRC logo på ändbutten!

JRC Roamer är en Bowframehåv, var spriderblocket pressar ut armarna och det är riktigt bra gjord av JRC. Jag har även denna otroligt lätta håv i 42 tums utförande och har den till mitt karpfiske, så jag vet vilken kvalité, det ligger bakom denna håvs utförande.
Detta räcker gott och väl som handtag för båtfisket, spriderblocket är lätt att trycka ner och armarna släpper och du kan enkelt bärga din stora gädda mm till mattan.

Skonsamt nät, starkt carbon skaft och armar, en lätt håv till ett verkligen bra pris. Jag köpte min i dag på Kosta Outlett, för endast 699 kronor och jag vill påstå att du får stora svårigheter, att hitta en håv med samma kvalitéer för den pengen.

Jaktia i Kosta Outlett är en ny och stor butik, som är värd ett besök, Jakt och fiske, samt hund och katt artiklarbra och en massa bra kläder. Mycket trevligt bemötande och bra service och gott om grejer för allt, du kan tänka dig och det finns gott om fina erbjudande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar