fredag 13 maj 2011

Abborrbeten.

Snart är botten nått i boxen, men det fanns lite bra saker för Abborren och kanske kan dessa vara något för dig och just ditt fiske?Här en 3 - delad wobblare från Broman i abborre eller är det en blandning med lite Makrill stuck? Hur eller hur, så har just denna modell gett bra med Abborrer genom dem iögonfallande fjädrana som Abborren gillar att jaga ifatt.

Hart Minnow, som kommer från Spanska EVIA, är en superwobblar för Abborren i denna gröna metallicfärg, den väger 10 gram, kastar långt och kommer i massor av färger.

Salmo Skinner överst i en en skitig mört/sillfärg och Salmo Warrior är två suveräna beten för den grova Abborren. Båda går på ca en meters djup vid normal invevningshastighet och ingen gädda kan låta bli dessa beten.

Salmo Skinner i firetiger färg, 10 cm lång och ett av dem bästa allroundbeten du kan ha för dem randiga, helt klar i samma klass som Rapala X- rap!

Samma Skinnerwobblare från Salmo, men denna i mörtfärg och 12 cm lång. Skinnerwoblarna kastar otroligt långt och har en väldigt förförande gång som lura alla rovfiskar i dess närhet.

Bloggar låg nere under dagen och på något mystiskt sätt försvann gårdagens inlägg, kanske dyker det upp igen enligt Bloggar, som jobbar på saken. Min mening är att blogga varje dag om jag bara har en möjlighet till detta!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar