söndag 5 januari 2014

Slynan och Daltonhalvan!

Knappt hade lacken torkat förrän Slynan skulle fiska med det ny renoverade spöet och vem hade han med sig i pråmen denna dag som var igår, jo självaste Anders, den ena halvan av Daltonbrödrana. 

Det blir cirkus när dessa två är tillsammans, så är det bara och det är inga barn föreställningar dem visar upp, nej långt därifrån. Det var ingen skillnad denna dag var dessa två lite efterblivna skulle tävla om flest gäddor!

Någon gång under dagen upptäckte Anders mitt fina hantverk på Bengts spö och sade - Faaan vad fint det blev Bengt och Bengt svarade - Ja, han fixar det mesta med en roller och lite lack och konversionen var över, men inte så länge.

- Tror du att danskfan kan fixa ett spö åt mig, det är en lös ring och kanske lite annat och Bengt svarade - Ja, han fixar det mesta med en roller och lite lack!
Slynan Bengt med dagens största Gädda!
Herrarna var överallt i Kalmar sund och det mesta av deras fiske pågick inne i vikarna och väldigt långt in och på grunt vatten, inne på 40 cm djupet stod dem gröna och huggvilliga var dem också!

Dalton Anders var hård, som en kvinna i början och ledde lite och sen kröp kaxigheten fram. - Bengt! - Ja! - Vad är det med dig, jag leder 11 - 6!

Det räcker med en sådan kommentar och nu skruvade Bengan upp tempot och Anders började bli nervös, det hela slutade med att Bengt ska komma hit med Anders spö och Anders fick spö på gädda.

De hade sammanlagt 32 landade fiskar ihop under gårdagens fiske och Slynan drog även dagens största slips som ni kan se på bilden, en gädda på 5,6 kilo. Jerkfisket är bra nu därute, men vart är dem stora damerna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar