söndag 3 april 2011

Sportfiskecenter i Kalmar fick nobelt besök!

Jag hade fått ett samtal från den gode Fager om att jag kunde hämta vårladdningen av Berkleys karpbeten och jag borde nog ta med kameran med mig och ta lite bilder, nu var väggarna var fyllda till bristningsgränsen med vårens nyheter av spinnbeten mm och så blev det. Det var en härlig syn att se den välfylda butiken med alla dessa glada färger och här finns nog allt och lite till för alla kategorier av fiskare.Det första jag fick se, var ägaren som hängde över disken och tuggade på gröna Spaggetti!? Jag trodde att han hade det bättre ställt och han påstod nu att han limmade fluglinor! Jag vet bättre! Min framfärd genom butiken fortsatte in i metavdelningen och här fanns det grejor, en del uppsatta och en del hade man inte hunnit få upp än. Nyheter från Shimano, Berkley, MAD, Prologic och en massa andra fina saker. Jag hoppade över kaffet denna gång och tog tag i kameran och här har ni lite bilder att beskåda. Du är alltid välkommen in på ett snack över en kopp kaffe och du får en bra och fin service, samt hjälp med vad du önskar.
Jiggbaren var fylld till bredden med diverse jiggar och jigghuvuden och det finns allt för gädda, gös och abborre. Spön för jiggfiske, drop - shotfisket mm står i närheten och det finns både seperata rullar och spön och även nyinkommna sätt, om man så vill. Det samma gäller för det populära Jerkfisket, massor av Jerkbaits, rullar och spön. Jag kan inte namnen på alla dessa grejor, men det är kända saker som jag känner igen och jag ser även att utbudet ökar år från år.
Savagears soft 4 - play har tagit Sverige och andra länder med storm och det är inte utan grund. Dessa beten är supereffektiva för all rovfisk och det finns i en otrolig mängd färger och storlekar. Dem kommer i 2 - pack och jag vet att dessa beten i skrikiga färger, redan har gett 3 Abborrar i Kalmar sund, som nästa har krypit över 2 kilossträcket, med andra ett bete, du bör ha med dig i betesboxen.
Den hårda modellen av Savagear`s 4 - play som är ursprungsmodellen är nog mera ett bete för gäddan, men abborren tar dem och det sker även på den största modellen. Gången på dessa beten ska ses med egna ögon och man förstår snabbt varför rovfisken bokstavligen, kastar sig över dessa beten med sin förföriska gång. Utöver dessa beten har du alla drag, spinnare, kustdrag, wobblare och det är bara att välja ut vad du behöver. Spöställen är fyllda och likaså ser det ut bland rullarna, det finns något för alla.
För dig som metar dina gäddor, gösar och abborrar, så har du det mesta du kan tänka dig, allt från Prologic är hemma och det finns en del nyheter också. I butiken hittar du kläder, stövlar, luggage och en del båttillbehör och vi ska inte glömma den fina avdelningen för flugfiskaren. Bland karpgrejorna hittar du saker från Prologic, JRC, Nash, Chub, SBS, MAD, RT, Ultimate och Berkley, det finns med andra ord något för alla plånböcker - Jag fick med mig en låda med Berkleys Gulpbeten som ska täcka mitt vårfiske efter karp och vill du se mera av detta, så ska du ha koll på karpbloggen fram över. Du når butiken på 0480 - 222 40 eller vill du handla över nätet eller spana lite, så går du in på: http://www.sportfiskecenter.se/ och tar dig en titt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.