torsdag 20 februari 2014

John Roberts Butt Grips.

Att ha bra Butt Grips på sina bakre banksticks, är ett måste under fiske efter predatorer och Drop - off indikatorer och en riktig bra Butt Grip för just detta, är John Roberts Butt Grips som finns i svart och även i självlysande gummi.

Varför just dessa kan man undrar? Jo, dessa har ett verkligen bra grepp om klingan och spöet kan inte glida fram och dels så har du två möjligheter med dessa Grips, genom att du kan ha dem till klinga och även till ett tjockare korkhandtag.
Jag vet inga som säljer dessa i Sverige och det är synd, jag köpte nya nyss från Johnson Ross i England och priset ligger på 2,25 £ per Butt Grip och det är de värda.

Många typer av gummi blir slappt med tiden eller så vittras det sönder av solljuset eller annat dumt, men dessa håller sin spänst och form i många år och spöna sitter fast på ett bra sätt och dessa grips släpper spöet snabbt, när du lyfter det.
Så här ser de ut och jag rekommenderar dem till allt fiske, från storgäddan och ner till specialisten som jagar stormörten, de har en plats i vårt fiske och jag hoppas verkligen att någon i Sverige tar en titt på John Roberts range av grejer och tar hem dessa till oss.

Där finns många bra saker för gäddfiske och för specialisterna, allt i från pärlor, leger booms, buffer beads, rod bands, run - rings, baitbands mm, vem ska bli den första butiken att lansera dessa grejer på den svenska marknaden?
Här glider inte spöet framåt och det sitter fast om hårda vindar skulle uppstå, du ser John Roberts Butt Grip på min bakre banksticks.

Har du hårda hala back rests, så byt ut dem mot dessa, det blir lättare att ställa in en indikator och inget glider i dessa back rests från J. Roberts och 2,25 £ det har alla råd med, frakten är liten, då då dessa skicka i en liten Jiffy bag för ca 10 £ och då kan du ha upp till 2 kilo i vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar