fredag 28 december 2012

ICA - Jerry on ice!

Jag måste bara få skämta av mig lite och det på grund av denna dag, som med sol och lite minus i luften, borde ha gett någon Regnbåge, men inte f-n lyckades vi tre musketeers som var ute.

Runberg, Mangotsson och jag blankade i stor stil och ingen av oss hade något bra nafs i räkan och det förvånar mig mycket, med tanke på tidigare dagar med mulet och regn. Det ville sig inte hur vi än fiskade eller vart vi än provade.
ICA - Jerry hade roligt och satt perfekt på sin nya High Seat Ice Pall in High - Vis Green. Jag gillar den och ger den 4,5 av 5 points, hade den varit röd, så hade den fått The Full Monty.
Mitt i centrum finns en lagom stor skåra, som ICA - Jerry snabbt kan använda, när trycket blir för högt efter till exempel en Coca - cola och det går snabbt att slå en sjua och denna hamnar bredvid hålet, vilket är bra, jag är dock mycket tveksam till om skåran räcker för mig!
Efter en viss rengöring av skåran, så kan denna användas som spöhållare under en bensträckare eller om man behöver gå en bit in i skogen med rullen.

Jag gillar denna Pall och är du sugen på en. så kontaktar du Stig på ICA reklamen, 399:- hemkört till dörren och du får ICA - Jerrys signatur på vänstra sida om hålet du fiskar i.
Vi provade Kaitumblänket som i kopparfärg, är ett av de bästa blänken för Röding och Regnbåge. Men det var lögn i helve.. att få något till att nappa ...
.. fast lite pilliga nafs från småfisk hade vi, men först efter att spöet hade stått stilla i 20 minuter på 2 små Tri - pods och dessa försiktiga napp gick det inte att kroka något på.
Vi provade Skruven, ett bra blänke med fina lockande färger på ena sidan och kopparfärg på andra sidan. Dessa blänken är dels böjda och dels vridna och lockar enormt bra och jag ska vrida en del av mina teskedar efter dessa blänken.
Koppar eller silverfärg är nog de färger, tillsammans med lite skrikiga färger som lockar mest regnbåge, men i dag hjälpte det inte vad vi än försökte med.
Här en gammal klassiker inom Regnbågsfisket. Virus i helsilver och lite flouroröd färg, ett mycket bra blänke och faktiskt ett av de mest använda genom tiderna, finns även i en mindre modell vid namn Lill - Virus, som är en klassiker för Rödingfisket.
Wide Gape krokar för räkorna, sylvassa ska de vara den dagen, det behagar en Regnbåge att nappa. Virus, Skruven, kärt blänke har många namn, men Säkringen finns inte, den gick på ICA - Jerry redan nere vid T - bryggan, var han skrek - Kan du inte fånga en fisk, så vi har något att döda?
Jag visste redan nu, att vi var på god väg att blanka, Janne Runberg hade inget han heller på hela dagen och de små pilliga napp, jag hade under tiden jag bara metade, de kom från Mört och små tusenbrödrar.
Jag vet inte varför fisket har blivit så trögt, jag vet vart fisken rör sig, men dessa platser ger ingen fisk, inte ens ett riktigt napp, så man vaknar till lite ... det här retar mig lite.

ICA - Jerry blev mer och mer negativ och när Runberg, som är gammal bergsprängare började prata om C4, dynamit och andra kända och okända explomsiva medel, så var det dags att packa ner allt i pulkan och dra sig mot bilen.

 - What a fucking day och det märks att Slynan, även denna vinter har varit på isen, It will never ever be the same again! Well maybe next time?

2 kommentarer:

  1. Jaaa men du vet väl att ni e värdelösa!!
    ska ta mig en båge imon!!

    SvaraRadera
  2. Vi testade bara Jerrys stol, du får väl se hur värdelösa vi är i morgon, vi kommer vid 9 - tiden.

    SvaraRadera