tisdag 15 juni 2010

Miniköket från Trangia.

Det kom ett paket från en mycket god vän till mig i Boxholm som ett grattis på min födelsesdag. Bland dessa saker fanns det med ett litet och väldigt smidigt kök från Trangia, Panna, brännare, fot och en lagom stor gryta, allt i Aluminium som tar upp värmen bra från den befintliga brännaren eller om du har en gastub.Det tar ingen plats i din utrustning och jag har lagt en snabblimstub på locket för att du ska se storleken på hela köket. Köket är lagom för alla som vill ha en snabb kopp varm kaffe och lite varm mat och det passar alla kategorier av fiskare.
Min tanke var dock främst dig som fiskar gädda och kommer tidigt på morgonen till fiskeplatsen, ut med spöna och sen kokar du kaffet och därefter är det bara att slänga i ett Baconpaket i pannan och i det goa fettet stekar du ditt ägg.
Njut av soluppgången under denna brakmåltid och sen är det dags för ditt första run. Blir livet bättre än så här? Knappast!
Måttet på köket är 15 cm i diameter och höjden är endast 7 cm, det får du rum med bland dina grejor och du har alltid en möjlighet för lite värmande mat eller dryck. Stort tack T.C! Du är och förblir en ängel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.