fredag 29 januari 2021

Sonik-TEK Folding Chair Compact.

Vi tittar denna gång på denna gedigna ihop fällbara stol och synar den lite i sömmarna. Det finns 2 modeller: Compact, som jag tar upp här och en Standart, som passar er som är bredare där bak eller vill sitta lite högre.

Vill du veta mer än vad jag beskriver här, så tittar du in hos Karpfiskebutiken och där kan du läsa mera. Nu till min genomgång och test, som skedde hemma och inte ute bland snöröjarna, sand, salt och annat.

Jag blev väldigt imponerad!

En liten beskrivning.

Compact: 86x26x20 cm.

Väl tilltagen transport bag.
Denna påse har en dragsko för stängning och en axelrem, bottnen är förstärkt och stolen blir inte otymplig hängandes över axeln. Bagen är vattentät, så inget vatten lämnar påsen eller kommer in och under fiskets gång, kan du skydda andra saker.
Stolens camofärg.

Ryggskydd/nackskydd.

Skydd för sidofläsket.

Bra grepp på armstöden.
På bilderna hos Karpfiskebutiken ser dessa grepp lite annorlunda ut, tror att det var foam och en knapp längst fram. På min är det avtagbara foam/tyg, men dem ger ett väldigt bra grepp och framför allt när man flyger upp på ett napp.
Alla 4 ben är justerbara. 

Mudfeets.
Bra Mud feets, men inte dem samma som är avbildade hos Karpfiskebutikens bilder, där är dessa fötter lite räfflade och jag anser att dessa på bilden med små dobbar, är bättre?
Underredet.
Jag har gungat, vridit mig på alla sätt, slängt mig tillbaka mot ryggstödet, studsat i sittdelen, jag väger 118 kilo och den håller utan att något viker sig eller att några sömmar knakar, så den känns riktigt bra och ett bra köp för dig med exempel liten bil mm.
Svetsat för styrka.

Pilsner bagen.
Denna lilla medföljande bag, kan användas till mycket och i min hamnar nog min reciever om jag sitter en bit från spöna.
Väldig stabil och skön att sitta i!
Den är enkel att ha med sig, man sitter väldigt skönt, lagom sitthöjd och sittbredd, stabiliteten är riktigt bra och jag får återkomma senare om jag skulle hitta något som inte riktigt stämmer eller är bra.

Data: Compact: måtten är 86x26x20 cm, sitthöjden 38-50 cm, sittbredd 44 cm, rygghöjd 60 cm, vikten är 4,8 kilo och stolen klarar grabbar upp till 130 kilo! Priset ligger på 599:- om du inte tar den på förordern,som pågår just nu.

Data: Standard: Måtten är 98x26x20 cm, sitthöjden är 50 - 60 cm, sittbredden är 49 cm, rygghöjden är 60 cm, vikten är 5,4 kilo och  stolen klarar grabbar upp till 130 kilo! Priset är 699:- om du inte tar den på förordern, som pågår just nu. 

Nu ligger isen och snön, jag undra när man kan börja fiska igen i öppna vatten? Skitfiske på er och spana in denna stolen om du står inför ett köp!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.