onsdag 20 december 2017

Nya Drop - offs!

Lite clips. lina, pärlor, hårnålar, Ping  - Pongbollar och lite superlim .... nja ...lite fantasy är också bra att ha i huvudet och då kan det bli så här!
Klara för fiske.
Funkar bra och syns i alla väder och bland buskar och grenar och det görs väldigt billigt, så feel free för att apa efter!
Lineclip.
Hårnål och ett par pärlor och ditt lineclip är klart, tråden genom bollen och alla saker dras ihop och limmas med superlim. Knuten som håller fast hårnålen sitter inuti den gröna pärlan.
Justerbar vikt, från nästan inget upp till 25 gram och det räcker.
Gäddor gillar inte motstånd och jag kan variera vikten efter ström, vinden och fiskes lynne för dagen och det sker genom att jag kan flytta vikten från bollen och det är en stor fördel.
Clips för fastsättning.
Ett vanligt clips är monterad i änden av min lina och knuten låsas med snabb lim. Linan är stark och kan inte ruttna och det är så enkelt att montera i ...
Montage på Banksticks.
.... Den bakre Bankstick som håller spöt stående, clippet i en ring som är fastsatt runt Banksticken med ett kraftigare buntband.

Glöm inte att bollen skall sitta precis under rullen och öppna bygeln snälla, annars kan det bli en dyr historia!

Det var det hela för denna gång, i morgon ska dessa Drop - offs ha sin premiär och jag hoppas någon gädda kommer förbi och titta på dem. Skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar