måndag 15 augusti 2011

Inför höstens fiske...

vill jag här ge dig tre tips som kommer att effektivisera ditt predatorfiske. Tiden går snabbt och relativt snart så står vi där i höststormarna och fiskar gädda med antingen spinnspöt eller så sitter vi gott tillbaka lutade i stolen och tittar på flötet och lyssnar efter larmens signal.Strike Wire Extreme är en superlina för allt fisket, stum och stark och den finns i dimensioner som passar vårt fiske. Strike Wire finns i flera längder och för bottenmete, flötmete och framför allt driftfiske med flöte, är den i min värld ett måste. Braided lines är inte billiga i inköp, men de håller betydligt längre än monos och nappindikationan är enorm, likaså direktkontakten till fisken i krokningen och under drillningen. Get on it!

Står du inför ett inköp av nappalarm nu till hösten, så kan jag rekommendera TF Gears Dave Lane Mag - Runners 3 larm + Reciever i en fin box till priset av 1199 kronor och du hittar detta erbjudande hoss http://www.piscari.se/ Inga knappar som kan läcka in vatten, inga lösa grejor som kan ramla av, bara ett liten kompakt larm, som med sitt skrikiga ljud väcker en död, recievern gör, att du kan ha spöna ståendes en bit bort. Diodernas sken syns även i dagsljus och du missar dem inte i mörkret. Superlarm för allt fiske till ett superpris.

Piscari lagerför även TF Gears Vanquish V 8 Distance 10 000 som är en långkastande Big pit rulle. 13 kullager, snygg design och utseendet ska ses! En dröm att kasta med, bra broms och linupplägg, en väldig skön rulle att drilla fisk på och till priset av 799 kronor är detta ett fynd du inte får missa. Tycker du att 10 000 storleken är för stor för dig och ditt fiske, så kan du välja mellan 8 000 och 6 000 storlekerna som är mindre och tar lite mindre lina, priset är det samma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar