fredag 26 augusti 2011

Dags att byta din gamla lina?

Det går fort och snart står vi i septembers början och trampar i myllan, snart börjar det gulna ute, löven fallar och gäddsässongen börjar. Det är med andra ord dags för dig att förbereda dig inför vad som komma skall, nämligen fisket efter din drömgädda.En bra lina är ett måste och en sådan lina är Gardners Hydra Tuff, som finns i 0,35 mm och du får 1030 meter per spole och i 0,38 mm, var du får 870 meter på spolen och priset är 229 kronor hos http://www.metebolaget.se/ Varför ska du köpa denna lina? Jo, du får en av marknadens bästa linor, som med sin otroliga nötningstålighet, är något av det värsta jag sett! Linan kastar bra på grund av sin smidighet och den sjunker snabbt ner till bottnen. Hydra Tuff finns i Low vis Green och i brun färg, två bra färger som inte ses så väl i vattnet. Otroligt mycket lina för en billig peng!

Fler och fler upptäcker Gardners Covert range av småprylar och krok mm. Covert täcker det mesta av vårt fiske och jag tänker ta upp deras lekanden med namnet: Rolling swivels, size 8 anti glare. Nu tänker du, kan man recensera ett lekande? Ja, det kan man, men jag gör inte det, utan jag bara nämnar för dig, att dessa paket med 20 stycken kvalitetslekande kostar 39 kronor hos metebolaget, jämfört med exempelvis Kordas lekanden, som ligger på 59 kronor. 20 kronor här och där, är mycket pengar att spara och framför allt för våra ungdommar, som ska in i fiskets underbara värld. Håll en koll på Gardners Covert range, det finns pengar att spara och du hittar dessa produkter hos http://www.metebolaget.se/

Metebolaget säljer Wychwood Internal Tackle Box Small, som finns i tre olika storlekar och med olika djup i askarna. Det är suveräna askar, som verkligen håller tätt och inget hoppar över i fel fack eller ramlar ur. Flyttbara dividers, så du kan anpassa askarna efter dina småprylar, perfekt storlek för att ha i fickan och du har alla dina småprylar nära till hands, när de behövs. 35 kronor kostar dessa askar och du har bra koll på dina lekanden, krokar, sleeves, wirecrimps mm, färgen är mörkgrön med rökfärgad lock och lockets utformning, gör att du lätt ha lyfta ur askarna från en en box med kalla fingra och alla askar har en väldig bra och säker låsning. Ta även en titt på Wychwoods tackleboxar, som är i en klass för sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar