fredag 8 juli 2011

Skinnet bytte ut pennan mot spöet...

Det var någon fisketävling på gång för ett tag sedan och den gode Axelsson bytte ut pennan mot jerkspöet och resultatet blir tyvärr att han missade hela tävlingen på en sketen centimeter!Tävlingen gick ut på att landa dagens längsta gädda och Davids var 92 cm och det räckte tyvärr inte och han gick tillbaka till skrivbordet igen med huvudet högt, precis som man ska.


Sjukskriven som jag är testade jag lite på hur lång tid det tar att göra en ritning som denna lite krafsiga sak. 45 minuter med kaffet till hands. Om man sen tycker det blir bra är en anna sak, man är oftast väldig självkritisk, när det gäller egna saker och risken för overkill är stor.




Jag ritar en del själv med tusch och det sker ute i naturen liggandes i min Bedchair, oftas sker det under stunder var det är dött på platsen eller mitt på dagen var man har lugn och ro. Jag kan inte få fram något bra på bara några timmar som David kan, utan det tar mig ibland flera dagar eller hela helgen, men ett bra tidsfördriv är det i väntan på ett run.





Denna kom till hemma en vinterkväll, jag hade varit ure hela dagen i Linnéasjön och fiskat från en väldig trång plats ute på en ö och jag fiskade på två karpar som hela dagen gick inne bland de gulgråa torra vasstråna. Jag blankade i bästa stil just denna dag, men dagen efter tog jag en av fiskarna och det visade sig vara Jaffa på runt 8 kilo om jag minns rätt.




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.