tisdag 19 juli 2011

MAD Pellets Stops.

Vi vet hur effektiva Halibut pellets kan vara för Malen och vi vet även att kräftorna och andra fiskar älskar dessa oljiga beten. Kräftorna har en förmåga att pilla bort ett vanligt hairstopp och sen sitter du utan beten resten av natten, inte riktigt vad vi hade tänkt oss från början eller hur? Tyska MAD har i sitt sortiment ett paket med Pellet Stops som är riktigt bra och jag menar riktigt bra, jag har provar Fox med flera och de sitter inte lika bra som dessa från MAD. Du får tre olika storlekar pellet stopps per paket och det är bra, genom att du slipper justera ditt hair under till exempel karpfiske mm, vid Malfiske spelar hairets längd inte den stora rollen i sammanhanget.

MAD´s pellet stopps sitter bra och fast genom att de trycks ut mot hålets kanter i dina pellets och kräftorna har svårt eller kan inte få tag och pilla ut dem. De finns i clear till priset av 35 kronor och du får 48 stycken 5 mm stopps, 48 stycken 7 mm stopps och 42 stycken 10 mm pellet stopps per förpackning.

Det finns en storlek för alla typer och storlekar av pellets och du hittar MAD´s pellet stopps hos http://www.piscari.se/ bland andra av MAD´s produkter, ta och titta in, det är bra grejor till väldigt bra priser.

2 stora 25 mm Pussypellets är inga problem, bara i med 1 eller 2 pellet stopps och det är klart för fiske. Doften från dessa pellets drar till sig kräftorna och Malen hör dears krälande och samtidigt sprids den "fina" doften. Jag skriver 1 - 2 pellet stopps och grunden för detta är att hålen i olika pellets varierar ganska mycket ibland.

They love it och succén är given nästan varje natt om du fiskar på rätt plats och har pellet stopps som håller vad de lovar, test MAD och du vet att dina beten sitter kvar tills fisken kommer. Jag kan även nämna att MAD´s Pellet Stops är riktigt bra hairstopps för boilies också och fram för allt i vatten med kräftor. Get on them!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar