söndag 14 april 2013

Westin´s Teez. De lockar dem flesta Predatorer!

Jag fick för ett tag sen, hem ett gäng av Westin´s nyheter för 2013 genom Fairpoint/Kinetic i hemlandet Danmark och jag ska passa p att tacka för dessa fina beten som snart ska komma ut på testfiske.
 Westins Ellpout ser ut som en Tånglake och är sjunkande med sina 56 grams vikt, extra kropp medföljer.
Westins Jätte Teez Tail. Kommer med 4 extra jiggstjärtar och i 2 olika utföranden. Jätte Teez är 140 mm lång, väger 29 gram och den flyter.
Westins Monster Teez är 200 mm och väger 53 gram och är sjunkande, det är en otrolig fin gång på detta bete som med sin långa svans kommer att locka gäddorna till hugg, kommer i 2 - pack. 
 Westins Twin Teez i Pearl Jam color och i 15 cm storlek, perfekt för dem flesta predatorer.
Westins Twin Teez i Pearl Jam color, här i 20,4 cm storlek.
 Westins Twin Teez i Striped Lakers color och i 20,4 cm storlek.
Westins Paddle Teez här i Pearl Jam color och i 6" storlek, vilket är 15,3 cm. Dessa jiggar har en väldigt fin och förförisk gång. 
 Westins Paddle Teez kommer i 5 - pack.
Westins Round up jigghuvuden i 20 gram och med 4/0 krok, samt den lilla wiren som håller jiggkroppen fast lite extra, finns i flera färger och tyngder. 
Bra beskrivning på hur du kan använda dessa beten. Jigg style, Drop shot style och Texas/Carolina style och någon av dessa tre metoder bör ge fisk.
Man klarar sig ett tag med denna fina samling av jiggar och det ska bli spännande och se vad dem går för i lite olika vatten och jag återkommer med mina resultat senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar