fredag 5 april 2013

Besök hos Jaktia i Kosta.

Slättengren och jag drog till Kosta för att besöka avdelningschefen Simon, vad jag inte visste eller såg, var att massor av grejer, var nerpackade för att köras till Elmia - mässan.

F-n det var fullt överallt, som ni kommer att se på dessa bilder från besöket och massor var redan nerpackade! Jag undrade hur det såg ut, innan man packade inför mässan, det var nästa omöjligt att överskåda, det som fanns kvar.
Jaktia har allt för sportfiskaren och det i en enorm fin och stor butik, det finns allt från rödvita flöten för barnen till hardcore karpfiskarens önskemål och vidare till gäddfiskarna.
Jag tror inte att det finns något som inte finns i denna butik och jag har inte sett något liknande någon gång.
JRC´s produkter finns i allt från Shelters för gädd metaren, väskor, rucksacks och även stora 50 " håvar och väldigt bra priser.
Jiggfiskarens Mecca med lösviktsförsäljning 79 kronor per 100 gram gummi, ingen dum idé det där!
Darts jigg bar ser man lite överallt i landet och så även här i Kosta, dessa jigg barer är populära bland ungdomarna.
En liten Sillkopia kanske skulle passa inför nästa gädd - och göspass? Du hittar miljoner av jiggar och andra bra beten i butiken.
Allt från megajiggar till dem minsta på bara några centimeters storlek.
SvartZonker är väl självskrivna i en bra butik! 
 
Likaså Savagear´s 4 - play, här i mega size ...
... eller dessa gummi Ålar, som har blivit så poppis.
 Havsfiskaren har ett bra utbud i Kosta.
 Det finns gott om färdiga tackel för det mesta, klara för bruk.
 Kustfiskaren har också ett bra utbud bland drag för öring, lax och näbbgäddan.
 Störst är dock utbudet av wobblare mm för Gädda, Abborre och Gös, man slipper att leta, det finns här!
Flugfiskeentusiasterna har också väldigt mycket att välja på, allt från färdiga flugor till tuppnackar i alla världens färger. Verktyg, tråd, lack  - You name it and they got it!
Har du vägarna förbi Kosta, så stick in och ta dig en titt, det är en fröjd för ögat med en stor butik med bra ordning och service, du kanske fynda lite också bland alla grejer?

Sen har man fiskekläder mm och en stor jaktavdelning också, så det finns med andra ord det mesta för oss friluftsmänniskor.

Jag kommer med Kostas karpgrejer i morgon på karpbloggen och glöm inte att Jaktia i Kosta, är på mässan i Jönköping, tillsammans med en massa andra aktörer, som metebolaget och Fairpoint/Kinetic bland andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar