måndag 23 april 2012

Don´t you forget this!


Jag vill bara påminna er om Predatormässan i Göteborg. Do not miss this!
Den 27-28 april så slår vi upp portarna för det som kommer bli Västsveriges  fetaste träff för er som gillar fiske efter predatorer. Allt fokus kommer att ligga på gädda, abborre och gös. Flera av Sveriges hetaste fiskare kommer att vara på plats för att visa årets nyheter.
Oavsett ”style” och fiskemetod så hittar ni allt denna helg, vertikalfiske, dropshot, spinnerbaits, jerk, flugfiske, ja allt man kan tänka sig. Det kommer att finnas någonting för alla: testa beten i bassängen, kolla in betesbyggare, snacka med gäddproffs, imponeras av flugbindare eller bara träffa helt vanliga ”galningar” som brinner för sitt predatorfiske.


Joel och Mille från kultrullen "Gädda – The movie" Träffa våra lokala hjältar som under många år slagits för predatorfiskets position i Sverige. Dessa killar har fiskat det mesta på de flesta ställen. Bara det handlar om firrar med vassa tänder. De tipsar om allt från fiskemetoder, produktval, tackel, betesval m.m.


David Lundqvist. // Med lite tur så kikar David in under helgen och snackar gäddfiske.


Svenska gäddklubben // Vill man ha ett hållbart gäddfiske så är detta klubben som gäller! Passa på att bli medlem under predatorträffen och hör dig för om klubbens verksamhet.


Kent Sundin // Grym betesbyggare på plats i butiken med några av de mest fångstsäkra beten som går att få tag på. Kent kommer att visa stekheta beten för både gös och gädda.


Claes ”Svartzonker”/ABU // Mannen bakom en mängd succébeten. Vi kan nog redan kalla hans beten legendariska. Passa på att träffa honom ”live” och ta reda på hur han har tänkt när han tog fram alla dessa fångstgivande beten. McCelly, McMy tailbeten, McMio tailbeten, Mörrum giant spinnerbaits, Mörrum spinnerbaits m.m.


Hasse/ABU // Abu:s egna ”gös-kung” demonstrerar märken som Sebile, Gulp, Berkley, Powerbait m.m.


Buster/Bios // Buster är mannen som använt sin enorma fiskekunskap till att plocka fram en mängd predatorprodukter till oss andra ”predator freak”. Allt från beten till spön. Passa på att träffa honom denna helg, en aldrig sinande kunskapskälla. Buster representerar Daiwa, I-fish, Nils master, Dragon, Salmo m.m.


Per/Splash international // Per finns på plats i butiken och visar upp Gunki, Pezon&Michel, Illex, AMS och Biwaa. Varumärken som främst vände sig till predatorfiskare som ägnar sig åt vertikalfiske eller dropshot. Per har specialiserat sig på gösfiske samt jakt på riktigt grov abborre. Tipsar om metoder, betesval, tackel m.m.


Bosse Hall // Skall du få ut det mest och det bästa av ditt vertikalfiske så skall du behärska ditt ekolod på bästa sätt. Få människor kan ”ratta” ett ekolod som Bosse.


Outdoor Edge // Prova dessa grymma beten i bassängen. Några exempel ni inte får missa är Dahlberg Diver Frog, Whopper plopper samt DOA.


Alumacraft// Westgear.se kommer med en grym båt specialanpassad för sportfiske. Vi snackar infällda beteslådor, fisksump med mera. Killarna kommer ha ett par olika båtar med sig som man kommer få chansen att riktigt kolla in.


Comstedt// Representanter från Comstedt demonstrerar produkter från Minn-kota, Humminbird och Cannon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar