fredag 21 augusti 2009

Lite olika beten för Ostkustens randiga.











Här har du lite beten som har gett bra resultat dem senaste årens fiske efter Abborre, översta ser du en Salmo Slider 10 gram som du kan veva in sakta eller jerka lite med och du kan använda ett vanligt spinnspö till dem. Funkar bra när dem är tröga och stillastående.
Nästa bild är billiga wobblare, kolla gången på dem först och but ut krokarna! Jag köpte alla dessa i ett paket för en hundralapp och du får lite olika färger, kolla på Biltema.
Lite spinnare bör du också ha som går ner lite på djupet, dessa har gett bra ifrån sig och dem kastar långt utan att trassla sig, vilket en del andra med fiskkrop gör, helt klart värda att testa.
Mina 4 favoriter och 3 av dem är Rapala X - Rap och den sista är en Hart Minnow i green/silver från Harts, ge dessa inte fisk, kan dra hemåt igen.
Nederst en Abborre på 1,3 kilo tagen på en Black/gold Rapala X - Rap, en dag var det bara blev 4 Abborrer landade, så trögt kan det också vara och då gäller det att dels hitta fisken och sen hitta rätt färg, invevningshastighet mm.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.