onsdag 20 oktober 2010

Pikebaits a la Dynamitebaits.

Jag vet av erfarenhet att i min region av landet är det inte lätt att skaffa riktigt bra gäddbeten, det går att beställa Sill och man kan köpa och fånga lite levande Mört, men där går nog också gränsen.
Förr var det enkelt att beställa makrill mm, men nu verkar det ha blivit väldigt svårt att få dem till denna del av landet. Hur det ligger till hos just dig och vart du bor vet jag inte, men här finns lite hjälp att hämta.Dynamitebaits har uppdaterad sin hemsida med allt vad gäller deras beten mm och du hittar dessa på http://www.dynamitebaits.com/
Här finns en massa tips för både gäddmetaren, karpfiskaren, specimenfiskaren och tävlingsfiskaren och det är bara att ta för sig.
Jag har plockat lite bilder på deras beten för gädda och du kan beställa dem genom http://www.tacklebox.co.uk/ dem skickas frysta och kommer fram upptinade och det gör inget bara du använder dem direkt eller stoppar dem i frysen direkt du får hem dem.
Tacklebox står inte för hur betet ser ut när det kommer fram till Sverige. Det brukar inte vara något problem, oftast är dem faktiskt bättre efter en upptining som skapar lite mer go doft!

Du har tio sorters beten att välja mellan, vad som fattas här, är Pollen och du har även ett segt doftmedel som finns i tre olika dofter som du stryker på dina beten om den naturliga doften inte skulle räcka till för att väcka gäddans uppmärksamhet och nyfikenhet.


Jag har inte dem exatta priserna på dessa beten och dofter och du får kolla upp dem med Tacklebox innan du beställer dina beten och doftmedel.



Dofterna har jag hemma, men än en gång har jag funnit att det är svårt att få hem vissa beten som kommer från västkusten och jag ska i dagarna beställa hem en rejäl laddning av olika beten från Tacklebox, beten som vi inte har eller kan få tag på.
Ta en titt på Dynamites sida och kolla läget, var först på dina vatten med dessa fina gäddbeten och skörda resultaten innan andra gör det! Glöm nu inte Lee Jacksons Ming Oil till dina deadbaits! Ordertelefon till Tacklebox: 009 44 01322 292400




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.