lördag 12 mars 2022

Denna jävla väntan på öppet vatten!

Fiskesuget stiger och stiger och hur och vart jag än letar, så finns det inget öppet vatten och det känns som man sitter bakom galler! Det blir bättre tider, men när, kan man undrar? Dagarna är soliga, fina med lite plusgrader, men dessa dagar går snabbt över i kalla nätter och det händer absolut inget med isarna.

Bilden togs för 6 dagar sen och läget är oförändrad!
För en vecka sedan var det på gång och jag trodde att, men dagen efter såg det ut så här, bara is och åter is. Värmen fanns i luften och till och med Golanhöjdens befolkning vågade sig ut i det fina och varma vädret för att grilla och skräpa ner lite till. 

Det räckte inte med det som redan fanns på land och i sjön, utan man måste slänga mera. Nåväl, den biten kommer det så småningom nog en lösning på framöver.

På karpbloggen ser du hur du gör dessa flöten.

Håller du som jag, att bli smått galen på grund av fiskeabstinens,och inte har något att göra, så kan du traska in på karpbloggen och göra dig lite flöten. dessa är billiga, starka och kostar en bråkdel av vad samma Wagglerflöten kostar i butik.

Dem fungerar bra för stilla vatten efter Karp, Sutare och Braxen mm och även för strömmande vatten och fiske efter Id, Färna och mört m fl. Tyvärr inte annat att rapportera, men jag önska er alla som har möjlighet för fiske, ett gott skitfiske och en förhoppning om att vi snart kan bedriva vår älskade hobby. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.