tisdag 16 mars 2021

Denna eviga väntan och längtan!

Det går väldigt sakta med isarna, det händer inte mycket mera än att det har släppt lite vid land, men det är allt som har hänt den senaste veckan. Jag var ute i dag och kollade och man är lika besviken och det är bara att inse fakta, ta sig en kopp kaffe och gå genom grejerna för femte gången!

Allt är klart in i minsta detalj, inget fattas och planerna för året är smidda, ända hindret är det vita locket,men man vet dock att det snart kommer att ge sig. Jag ska tacka för alla mejl med frågor en del av er får svar direkt och en del sparar jag och tar upp dem här så även allmänheten får lite tips och kanske svar, vi får se!

Det finns inte mycket att orda om, utan jag skickar lite bilder och tankar i denna stund av väntan och längtan och kanske om vädret håller sig på plusgrader, så kanske jag kan komma ut och meta gädda innan nästa helg och igen får jag säga, vi får se!

Bara komma tidig en morgon ...

... Och kunna njuta av öppet vatten och chansen ...

... Att bli avbruten mitt i kaffet ...

... Och se flötet glida lite och sedan sticka!

Kanske man snart kan meta lite?

På flykt.

Tidig vårkarp anno 2005, nog längtar man!
Har ni inte ordning på allt, så fixa det nu! gå genom, resa, städa och komplettera det som eventuellt fattas och du står redo inför den nya spännande säsongen. Skitfiske på er alla! 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.