onsdag 24 mars 2021

Allt detta för endast 804 kronor med frakt!

Nu kanske ni resonerar att vad gör ett kit med larm och reciever på en block för rovfisk? Jo, det är så pass bra att jag vill propagera för detta kit. Vi som metar våra gäddor från land, vet hur svårt det ibland kan vara att ha spöna inom synhåll eller blåsiga dagar, var det kan vara svårt att höra larmen och framför allt vilket larm ... ni känner igen detta eller hur?

Nu bland enormt många andra typer av larm, finns detta lilla kit för tre spö, var ljuset är starkt (bra för nattfiske) lagom känslighet, ton och volymkontroll och en ringa storlek och det bästa av allt priset. Det passar perfekt för gäddfisket med Deadbaits. Larm tar stryk, så är det och är det någonstans ett nappalarm ska vara pålitligt, så är det under gäddfisket.

Vi måste direkt veta att en gädda är framme och larmet ska tala om det för dig och det oavsett väder. Saber S 4 gör detta på ett förnämligt sätt, med sin höga ton, som kan ställas ner och genom att du har en liten smidig reciever, du kan inte missa nappen!

Saber S 4 Wireless 3+1 Bite Alarm set!

Vad du får för pengarna.

Kittet kommer i en låda, som sen blir en bra tackelbox!

Beskrivning hur du ställer in larmen mm.

Larmen är 3 cm breda och 12 cm höga med Snagears och gänga. 

Volymknappen fungerar även för att sätta på och stänga av larmen.
Recievern är 4 cm bred och 7,5 cm hög.
Ett snabbt test visade mig att 80 meter med träd och buskage var inget hinder mellan Recievern och larmen och det är bra. Man ska inte vara på det avståndet från sina spö!
Reciever och nappalarm i jämförelse.

Avtagbara Snagears.
Latching time(tiden var larmet lyser efter ett bleep är ca 20 sekunder)
Mässinggäna och 3,5 mm sounderboxuttag.
Du får röd, gul och grön färg på LED-lamporna på larmen.
Recievern drivs med 3 stycken AAA batterier.

Nappalarmen drivs med ett A23 batteri.

Till Recievern medföljer en feministrem.

Jag måste tillstå att det lät lite väl billigt, men och det är ett stort men, detta kit är riktigt jävla bra för en summa av 804 kronor, sugen på detta? Kontakta Karpfiskebutiken och du har det hemma på 2 dagar eller fortare, man vet aldrig med den suveräna service dem presterar.

OBS! jag var ute igår, men någon gädda blev det tyvärr inte, det gör inget, Sonikstolen var superskön, solen sken, fågelsång, kaffet var gott och den lilla podden jag knåpade ihop fungerade bra, fast lite ändringar ska göras. Ha det bättre och skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.