måndag 12 februari 2024

Korum Supa-lite 2-Rod Sling.

Korum är ett välkänd Engelsk märke inom fisket, nog mest inom Specialist - och Specimenfisket, men även bland karpfisket och de kommer hela tiden med nya fina och bra saker.

Jag har flera saker från dem och har aldrig haft grund till att klaga över något, så ej heller denna gång var vi tittar på deras bärrem för 2 spö, som passar för många situationer, typ gäddfiske mm.

Korum Supa-lite 2-Rod sling.
Remmen är justerbar på längden och klarar 12 fots spö perfekt, skydden för spödelarna är bra och remmen har en bra vaddering både för spödelarna och för axelremmen.
Skydd och låsning för bakre delen av spöna.
Skydden är av någon form av neopren och alla spöhantag och toppdelar passar bra och har ett bra skydd.
Skydd och låsning för spötopparna.
På själva remmen sitter det två stycken kardborrelåsningar, som håller spödelarna ihop för extra säkerhet och det sitter verkligen säkert under transport.
Vadderad bärrem.
Den är enkel och med ett bra pris och det är som vanligt en bra kvalitet från Korum och perfekt för den rörliga fiskaren, enkelt och smidigt. Tror att den finns för 1 spö också.
Klappat och klart med Rod sling och Reel pouches.
Här två flötmetspö klara för fiske och rullarna är här skyddade av Korum Supa-lite reel pouches, som du läste mera om i förra inlägget, allt från Korum hittar du hos Karpfiskebutiken.
2 nya Drop-off´s till vårens Gäddmete.
Tråkigt att vänta på att isen ska försvinna och i denna tristess, så fiblade jag till ett par nya indikatorer till mitt kommande fiske med Deadbaits och Kebab-riggar.

30 cm långa och med en vikt på 25 gram, så de visar mig allt och lite till och med detta slutar jag denna gång och önskar er alla skitfiske. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.