fredag 2 februari 2024

En lite update!

Det har inte blivit mycket fiske för min del ,sedan isen lade sig, efter höstens karpfiske ville jag meta lite gädda och det blev en del mindre, men såklart, när det började röra på kring lite större fiskar, ja, nog f-n kom isen och jag hann inte att få någon större utdelning.
En Makrillhalva, ett säkert bete för gäddan.
Ett par femmor har det blivit på Sardin med Laxolja och den största innan isen lade sig kom som vanligt på en halv svensk Makrill.
Perfekt tajming av mothugget, enkelt att lossna krokarna.
Jag har haft en hel de att stå i, men det hat löst sig och nu hoppas jag det håller sig isfritt, så jag kan komma ditt jag vill, har lite planer för våren och hoppas att jag kan infria dem på bästa sätt.
Makrill och Sardin ute.

Sen kom istiden!

Lite Gäddor har tagits på dessa leksaker.
Jag hoppas att ni har haft bra fiske ni som har varit ute, kanske var det isfiske eller fiske från båt? Eller frös hela landet till is? Jag hoppas även att ni hann med att beställa er förorder från Karpfiskebutiken och det blir en spännande väntan på lådorna, lite som vänta på tomten, när man var liten.

Det var allt för denna gång och som vanligt önskar jag er alla skitfiske och hoppas det nya året blir ert bästa och så syns vi snart här igen.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.