tisdag 6 februari 2024

Ett par tips i kylan!

Vilken årstid, vi är inne i, vinter är en sak om den är normal, men detta! Översvämningar och ena dagen 7 plusgrader och nästa dag vräker lappmöglet ner. Öppet vatten och sen två kalla nätter och det är kört, man blir lite trött på detta. Antingen en hård vinter eller inget is alls, då vet man vad som gäller, men detta!

Nog om klagomål från min sida, jag tänkte visa er 3 tips och det första är Korums rullskydd för endast 59 kronor styck och det är en bra försäkring för dina dyra rullar. Bra färg och stark kardborre som sitter bra och håller ihop spödelarna.

Korum Supa Lite Reel Pouch.
Storleken är 34 x 20 x 17 cm, så även de största Big Pit rullar får enkelt rum. Superfin vaddering och priset är bra med tanke på hur pass bra de skyddar rullarna.

Kan användas till annat också.
Jag tog fyra stycken, för och främst för att jag cyklar en hel del och fiskar på platser var det har sina sidor att ta sig fram, utan att man är emot grenar mm.

Väldigt bra skydd för dina rullar.
Jag har testat dem på olika spö och rullkombinationer och det fungerar väldigt bra. Visst det tar ett par minuter extra att komma igång med fisket, men hellre det än att hitta en skadad rulle. 59:- och du hittar dem hos Karpfiskebutiken.

25 liters rygga från Dollar Store.
Jag gillat att snoka lite på Dollar Store och denna gång hittade jag en liten fin 25 liters rygga med en massa bra fack, både stora och mindre och jag insåg direkt att den kommer att passa en del av mitt karpfiske perfekt.

5 fack, 2 stora med mesh-fickor , 1 stort mesh-fack och 2 mindre fack, samt att man kan ha banksticks på sidan och även fram, dessa sitter i gummi remmar och man kan spänna fast en mindre matta på ovansidan. Priset var 199:- och det är denna vattentäta rygga värd alla dagar i veckan.

Fladens Red Explosion 25 gram.
Jag gillar dessa mindre Jerkbaits från Fladen och nu hittade jag en ny på väggen i en lite skrikig orange färg med lite grönt skimrande och de mindre Gäddorna har varit som galna i denna, men tyvärr inga större ... Har väl inte kommit tillräckligt nära någon i det kalla vattnet, men det kanske kommer.

Vill du fånga en massa Gädda, så bör du investera i denna Jerk, som heter Red Explosion och den finns i 25 och 50 gram till priset av en 50-lapp! Det var allt för denna gång, önskar er alla skitfiske och så ses vi här snart igen!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.