söndag 26 december 2021

God fortsättning på er alla!

Hej på er! Jag hoppas ni alla fick en riktig god jul med mat och dryck och en massa klappar, jag tar tillfället i akt och önskar er alla en god fortsättning och vill även nämna att Karpfiskebutiken just nu har en vinter rea som pågår, nu lägger man till en mellandags rea och om det inte skulle räcka, så startar förordern den 3 Januari! 

Så passa på nu och i det närmsta att komplettera dina grejer för gäddfisket och kanske lite annat, det finns jo mer än bara karpgrejer. Var lite på hugget, först till kvarn gäller och det finns slantar att både spara och tjäna.

På en hel Makrill för ungefär 100 år sedan!
Vart jag än ser, vem jag än pratar med, så är det överallt, så det är lite tuffa tider, om man inte vill ge sig ut på isarna, som man får se upp med, fast det är kallt.

På tal om fiske från is, så har jag en massa isfiskegrejer, som jag vill sälja. Det rör sig om grejer för Ismete, Regnbågspimpel, tävlingsfiske, ja allt inom vad man kan bedriva på isen och det finns en stor mängd med saker, skrylla, 200 mm Lazer borr, 150 mm Lazer borr för bara att nämna en del och det kommer att säljas billigt, så är du intresserad, så hör av dig via mejlen eller telefonen, så får vi se. God fortsättning och skitfiske till er alla!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.