torsdag 16 december 2021

Snart så ....

Hej på er! 

Inte ett ord från min sida, sedan 25 augusti, det är inte bra eller hur? Så en liten ursäkt är på sin plats! Det var helt enkelt så att karpfisket tog över och början blev bra med ett nytt Pb, men sen gick det inte som planerad eller, som jag hade tänkt mig och jag ångrade på i min envishet.

Resultatet blev endast en karp och 20 pass utan fisk och det drabbade mitt gäddfiske med stora mått och även er läsare av bloggen. Under alla dessa pass kröp tanken fram att lägga ner och börja med gäddorna, men envisheten tog över och jag är inte den som ger upp i första taget, utan det var isen som stoppade mig som vanligt.

Att lägga ut en Makrill i öppet vatten vore fint!
Kylan, som kom var tuff och alla vatten stängdes och lika kallt som det var, lika milt har det blivit och under en runda med hunden i dag, insåg jag att det troligen kommer att finnas några dagar, innan årsskiftet för lite gäddfiske och dessa dagar ska jag ta vara på och hoppas att detta fiske inte går i samma stiltje som karpfisket.

Jag vill även ta tillfället i akt och tacka er alla som har varit på besök på bloggen, skickat mejl med frågor mm, ni är otroliga och till dem, som undrar över hur jag mår, så är det bara finemang här, men kul att ni undrar hur gubben mår.

Jag hoppas det håller sig milt och att jag kan smyga upp någon större gädda och med dessa ord avslutar jag med att önska er alla ett riktigt gott skitfiske och se upp med isarna!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.