onsdag 14 mars 2018

Fin fångst på driftfiske!

Fiske efter gädda med driftflöte är otroligt effektivt och det genom att man kan fiska av stora områden och i rätt takt eller hastighet, samt att man kan styra sitt bete och sen hoppas på det bästa ska hända.

Just att hoppas på det bästa, det gjorde John Rushworth i slutet av februari, när han från båt driftade sina Deadbaits längs med en brant med 3-4 meters djup och  det blir nog inte så mycket bättre än så här. A Pikers dream came through!
40 lb 2oz. (18,175 kilo)
Med tillstånd av Anglers mail och fångstmannen, publicerar jag dessa bilder och det ska tilläggas att vattnet inte ska nämnas, men det framkom att det inte rör sig om ett vatten med öringar och det gör fångsterna lite häpnadsväckande.
36 lb 8 oz. (16,530 kilo)
Varierande drifter och varierande Deadbaits lurade dessa två madammer till hugg, den störst kom tidig morgon och den andra togs tidig eftermiddag. Sakta drivande beten och lite knyckar under driften och sen kom det John hade hoppats på, dagens dubbel med en vikt på hela 34,7 kilo, det kallar jag gäddfiske. Skitfiske på er och jag hoppas att era drömmar, visioner och hopp går i uppfyllelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.