tisdag 13 augusti 2013

Bloggen fyllar 4 år!

Tiden rinner iväg och jag glömde bort att den 17 augusti, har denna blogg varit i etern i 4 år och med det stora antalet besökare, så har det varit 4 otroligt roliga år och jag hoppas på minst lika många år till och  jag hoppas ni tittar in då och då.

Ni är många som besöker bloggen, fast jag inte är mitt uppe i något gäddfiske under denna tid av året och ska jag vara ärlig, så blir det nog mest fiske från isen i fortsättningen och jag hoppas inte att detta ska stöta bort er, som gillar bloggen.

Jag ska försöka att lägga lite mer krut på bloggen, men det är inte så lätt, när karpfisket drar i en 24/7, men jag har planer på att fiska i en större sjö i höst och det blir mellan karp passen.

Sjön hyser fina Gäddor, Abborrar och grova Gösar, jag har även lite planer på en annan Predator på hemmaplan och för detta fiske krävs det lite grövre krokar, som jag har köpt hem. 
Det rör sig om krokar från Owner, som har dem bästa och starkaste krokarna på marknaden, enligt mitt tycke och jag ska även prova Kamasan nya K - 62 Pike Trebles i storlek 4 och se vad dessa går för.
Bra eller dåliga? Tiden vill visa, om dessa krokar faller i min smak och passar för mitt fiske, som oftast sker i mindre vatten med många hinder mm.
Owners ST - 36 BC har jag använd i många år och det är min favorit krok för det mesta av mitt fiske, nu har jag den i storlek 1/0 för att dels hålla mina beten på plats och dels som en liten extra säkerhet, när den där kommer upp och hugger.
För bottenfisket med döda beten, ska jag prova Owners ST - 56 BC i 3X, som ska vara superstark och det får jag nog hålla med om, att den är och då den har samma utförande, som ST - 36 BC, så kan denna krok nog ta över favoritskapet bland mina trekrokar, men vi får se.
Owner har även dessa, som jag fick tag på i lösvikt, den heter 5641 och är här i storlek 1 och dessa har en beaked point och det ger ett mycket bra krokfäste och fisken släpper sällan efter att dessa kroktyper har penetrerad fiskens mun.

Tillbaka till bloggen, som i skrivande stund har haft 273 875 besökare under dessa 4 år, vilket är 68 468 besökare i snitt per år och det är en bra och hög siffra, för en blogg i ett litet land som Sverige och jag är så glad och tacksam för detta.

Jag är väldigt road över all inspiration, som bloggen har givit många och jag får dagligen mejl från många, som tycker att det är den bästa predatorblogg i landet och det värmer verkligen att få höra och läsa detta.

Det rör sig främst om ungdomar, som har börjat fiske efter gädda, men jag har även lyckats att få tillbaka gamla rävar, som hade lagt spöna på hyllan för mer än tio år sedan, barnbarnen har visat dem bloggen och suget har sakta krupit fram igen och det glädjer mig enormt!

Fortsätt med era frågor, jag ska bättra mig med inlägg och med dessa ord, önskar jag er alla en fin fiskrik höst med en massa stor fisk. Tack så mycket för dessa 4 år, nu kör vi 4 år till, ni är enastående!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar