torsdag 19 augusti 2010

En väldig bra och smidig ficklampa till ditt fiske bl annat.

Vi behöver alla lite lyse när vi fiskar, du som fiskar gädda kan råka ut för att det blir för mörkt eller om du nattfiskar, så läggar den ordinära pannlampan av mitt i allt det roliga. Ni vet säkert hur det är och här finns en bra lösning om problemet skulle uppstå. Torch T 95 är 99 mm lång och 21 mm i diameter. Ficklampan väger endast 45 gram utan batteri, som är ett AA, ljusstyrkan är hela 60 lumen och LED lampan klarar 100.000 timmars förbrukning innan det är dags att byta.
100 % vattentät, jag har provat att lägga ficklampan i en vattenbalja och det händer inget, den är tillverkad i flygplansaluminium som är svarteloxerad och den har en rem och ett clips för fastsättning.

Lyskeglan är gjord så att den är väldigt liten när du använder lampan nära dig och du har samma styrka, fast med större ljuskegla på större avstånd. Den kan faktiskt hjälpa dig även under dagtid så pass bra lyse ger den. Brinntiden med ett batteri är 3,5 timmars vid oavbryten användning och det är bra. Vill du veta mera går du in på www.grunda.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.