fredag 15 januari 2010

Trögt fiske, men Bengan han kan!

Fisket var trögt i dag, men det blev ändå 2 - 2 och kampen fortsätter. Bengt var i högform med alla nya grejor som skulle provas. Jag har aldrig varit med ett så trögt fiske, inget funkade utan det var till att lirka hela tiden för att få ett försiktigt napp var linan bara gick i sidled i hålet.Här är två av dagens fiskar och dem var inga bjässar precis, men roliga att ta på klena grejor och Räka som bete. Av någon lustig anledning funkade mina Softees inte utan gav bara ett nafs i ett hål, dessa beten brukar slå det mesta, men inte i dag!
Här sitter han och är koncentrerad till max och det behövdes i dag om man skulle se eller känna ett napp. Nya spöet, ett hemmabygga blev väldigt bra och det tillsammans med en liten rulle och lite 0,20 mm lina var han laddad.

Vi tror båda att Bengt blev lurad av en rödlätt försäljare, när Bengt köpte denna flaska med dundermedel för Regnbåge och herren i frågan kommer att stämmas under nästa vecka. Stämmningsansökan lämnas in på måndag och sen får vi se vad som händer i frågan.


Oh, titta här gott folk! Bengan drillar sin första pimpelbåge och nya spöet fick jobba. Bengt tog det lugnt och sansad under fighten, betet var Räka och fisken var först framme och nafsade försiktigt, men efter en lätt skakning kom ett rejält hugg och den var fast.



Detta kan man kalla sann fiskeglädje, ögonen tindrar och sen kom kaxigheten som ett brev på posten. Första pimpelbågen var ett faktum och sen var det jakt på nästa, men fisket var stendött i långa perioder, lite nafs ibland, men dem lade snabbt av.
Senare på eftermiddagen blev det lite mera aktivitet och Bengt tog sin andra fisk, en firre i samma storlek som denna.
Fisket kan inte bli trögare nästa gång vi ska ut och hoppas jag att jag är lite mera utsövd än i dag. Stort grattis Bengt till fisken, snart drar du en större!




2 kommentarer:

  1. Det är inte undligt att brudarna vill vara med mig så jävla snygg som jag är.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.