tisdag 9 februari 2021

Strike Pro/CWC Guppie JR Shallow.

Jag tittar ut genom fönstret och just nu ser jag bara en vit väg av snö, som rasar ner. Det kommer och går och ibland kan jag skymta grannhuset och dem blygråa molnen med sina små vita inslag. Vad är detta för vinter? Så vill man jo inte ha det, tankarna börjar jo krypa tillbaka till mitten av 80-talet!

Hur isarna är, det vet jag inte, jag ska inte ut på dem frivilligt! Jag vill dock passa på att varna lite, då snön isolerar mer än man tror, så se upp! Jag vill samtidigt passa på att säga till alla, gå inte ut på en is utan isdubbar och se till att dem har linan upprullat och att dem sitter rätt.

Jag har själv gått genom isen tre gånger, det är hemskt, det är en chock och det känns som hjärtat stannar och hjärnan inte fungerar. Men skulle det hända, så ska du upp på samma ställe som du kom ifrån! Var helst av allt två på isen och ha gärna med er en livlina och extra kläder.

Strike Pro´s Guppie JR.
Jag fick tag i detta lilla fina Tailbait och ser fram emot att testa det. Jag har inte sett det tidigare, men det föll mig i smaken och Jag beskriver det lite för er: Just denna modell är i färgen Koi Special TRO 013F. Betet väger ca 58 gram och är flytande, samt har en sanslös fin finish.
Guppie JR kommer med två olika tails.
Längden på kroppen är 11 cm och totalt med någon av dem två stjärtarna, så blir betet 17,5 cm. Dessa Guppies finns i flera färger och stjärtarna finns i olika färger, samt att det finns en större och tyngre modell av detta bete.
Gäddorna tar ofta dessa beten med udda färger.
Hur resultaten blir, det får vi se när vattnen öppnar sig igen, jag tycker betet är väldigt fint och vackert gjord och färger som sticker ut lite mera än vanligt, tas ofta av gäddorna, så det blir spännande att prova denna Guppy från Strike Pro/CWC.

Jag hoppas att isen håller i era trakter och att ni kämpar på med 200 mm borren, isbilen, pulkan som ska dras mm och framför allt, att Krokodilerna är på hugget efter all möda, ni lägger ner, skitfiske på er alla!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.