lördag 31 mars 2018

Produkter.

Flötesstopp.
Dessa flötesstopp är mjuka och sitter väldigt bra även på tunna linor ner till 0,10 mm. Perfekta för att hålla ditt flöte på rätt nivå, som stopp av olika saker på ditt gäddtackel som typ spinnerblades, propellrar och pärlor mm.

Dem är även suveräna för karpfiskaren då dessa kan sättas på riggen och sedan hålls din tungstensputty fast där det ska sitta. 60 stycken per paket. 35 kronor.
Beteshaker.
Enkla beteshaker utan lekande, perfekta för dig som gör egna wiretafsar eller bara vill ha en säker och stark hake för snabba byten av beten. 10 styck per förpackning. 29 kronor.
Snappers.
Söker du extrem styrka och pålitlighet, så behöver du inte leta längre! Dessa Snappers av cross-lock typ, klarar långt över 50 kilos tryck, jag har testad dem själv. Perfekta för egna ståltafsar och snabba byten. 10 per förpackning. 29 kronor.
Beteslås.
Dessa beteslås är nog det starkaste jag har testad, vid test av dessa lyckades jag att lyfta mera än 60 kilo utan att några av dem gick upp eller sönder. Perfekta för allt spinn, havs och gäddfiske. Även suveräna för karpfiskaren som snabbt kan byta mellan Spod, Spomb eller feature finder bly. 10 per förpackning. 39 kronor.
Ståltafsar, ett måste för gäddan.
Med ca 700 vassa gaddar i käften, så måste vi ha bra ståltafsar för vårt gäddfiske. Dessa klarar över 16 kilo under lyft, alltså död vikt och det räcker mer än väl för vårt fiske. Finns i 2-pack i längderna 15, 25 och 30 cm. 29 kronor.
DayGlow beads.
Att sminka sina tackel för Gös, Abborre och gädda är inget nytt och det är effektivt. Här har du DayGlowbeads som tar upp minsta lilla ljus och ger ett bra sken, dem kan lysas upp med fick och pannlampa om du fiskar under mörke eller i väldigt mörka Humus färgade vatten. Dem minsta är suveräna för pimpelkroken eller som huggmarkering på enkelkroken under regnbågspimpelfisket.

Testa dem gärna som en sightbob på toppen av din pop-up boilie eller varför inte två stycken på ditt hair, karpen tar dem! Finns i storlekarna 4,5,6,8 och 10 mm. 20 per paket. 12:-
Miniwobblare.
Vi vet nog alla hur effektiva dessa små minis kan vara, när fisket är trögt, dem är flytande och ett suveränt bete för Abborre, Regnbågen och dem flesta av våra rovfiskar. Kastar bra och ett måste bete för UL-fiskaren. 20 kronor per styck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar